Free songs
Pentru detalii0763.75.99.66 - 0748.75.99.66 - 0728.75.99.66

   Foliile LLumar AT sunt cele mai cautate  dintre game din cauza raportului calitate-pret. Foliile LLumar AT fac parte din seria Clasic catalogata cu 2 stele. Garantia pentru aceste  folii auto LLumar AT  este de 5 ani, cea ce face din acest produs o buna alternativa pentru detinatorii de automobile care nu tin masinile mai mult de 3 ani cat e leasingul.
   Folia LLumar AT are numai 4 transparente 5%, 15%, 35% si 50%. Cu cat cifra este mai mica cu atat foliile sunt mai inchise.
Folie Auto
   Este  stiut faptul ca foliile LLumar sunt de calitate (au un adeziv puternic si nu se exfoliaza, ne se decoloreaza asa repede ca alte marci de folie). Toate foliile din gama LLumar AT au strat antizgariere si strat anti UV.
   Nuanta foliilor AT este de gri-albastrui  aceasta fiimd observata doar de la interior spre exterior. Toate foliile auto omologate de la LLumar sunt negre, se vad pe fumuriu din exterior. Folia auto mai are si avantajul ca reduce acea stralucire orbitoare a geamului pe timp insorit care devine enervanta in traficul urban cand toti asteptam, docili sau nu, in coloana. Noaptea foliile LLumar AT au efect antiorbire cauzate de farurile masinilor.
   Un alt factor interesant la foliile LLumar AT este TSER (total solar energy rejected= energie solara respinsa) pe care aceasta folie auto il are, deoarece in verile calde din anii acestia e nevoie de protectie solara. A nu se confunda ca ultravioletele sunt aceleasi cu caldura pentru ca infrarosiile provoaca caldura iar ultravioletele degradeaza in timp (decolorarea tapiseriilor, materialelor sintetice, plastice, piele, textile dar si cancerul de piele).
   Protejati-va pe dvs si familia dvs de razele soarelui si de radiatiile ultraviolete cu foliile LLumar AT. Astfel, ochii dvs vor avea mai putin contact cu soarele si profitati de discretie. Dati masinii dvs o nota estetica si o buna protectie pastrand un aer proaspat in interiorul masinii, mai ales in timpul sezonului estival, cu profesionistii nostri de la Detail Protekt. Specialisti in aplicarea de folie auto pe geamurile masinilor, echipa de la Detail Protekt este intotdeauna prezenta pentru a raspunde prompt tuturor solicitarilor dvs.
   Intretinerea geamurilor mult mai facila, geamurile cu folie LLumar AT se sterg mai usor, nu mai raman dare de la stergere sau pete de grasime asa cum se intampla la geamurile clare.

LLumar seria Classic **                                                                         5 ani garantie

LLumar AT VLTVLRTSERUV
AT 056%8%44%<1%
AT 1515%8%40%<1%
AT 35388%32%<1%
AT 5053%8%26%<1%

  VLT     = transmisia luminii vizibile
  VLR    = reflectia energie-solare
  TSER= reflectia totala a energiei
  UV     = transmisia UV