Free songs
Pentru detalii0763.75.99.66 - 0748.75.99.66 - 0728.75.99.66

   Foliile Llumar ATR sunt folii auto metalizate si au cel mai mare coeficient de respingere a caldurii asa ca il recomand cu incredere pentru posesorii de autovehicole care tin la masina si confortul lor. Llumar ATR este o folie pe care noi o recomandam datorita feed-back-ului pozitiv al clientilor din decursul anilor, dar o avem si noi montata pe masinile personale.
   La ce performante are folia LLumar ATR, din punctul nostru de vedere, putem spune ca are cel mai bun raport calitate-pret. Cu aceasta gama de folie auto Llumar ATR noi lucram inca din anul 2003 de cand a fost adusa pe piata din Romania.Folie Auto
   Foliile auto Llumar ATR se gasesc in 5 transparente 5% 15% 20% 35% 50%. La unele transparente coeficientul de respingere a caldurii ajunge aproape dublu fata de foliile auto Llumar AT sau ATC ultravioletele respinse fiind la fel ca la celelalte game adica de 99%.
   Este de stiut faptul ca foliile auto se decoloreaza in timp din cauza ultravioletelor, insa culoarea foliei auto Llumat ATR ramane stabila si dupa 10 ani. Foliile auto Llumat ATR sunt insotite de o garantie de 10 ani pe care o ofera Detail Protekt, dar in SUA si alte tari aceasta este garantata pe viata.
Datorita stratului metalizat al acestor folii Llumat ATR este posibil sa ecraneze semnalul gps sau tv al masinii. Acest lucru se poate intampla daca se aplica pe toate geamurile inclusiv pe parbriz folie din aceeasi gama. Foliile auto Llumat ATR sunt mai groase (45 de microni) fiind formate din 7 straturi ofera o rezistenta ridicata impotriva spargerii geamului.
   Foliile auto Llumar ATR aplicate pe toate geamurile ofera o temperatura constanta in habitaclu dar si vizibilitate perfecta din interior spre exterior, dand o nota de eleganta masini. Foliile Llumar ATR va protejeaza interiorul, ofera intimitate si reduc stralucirea solara. La aceasta gama se gaseste cea mai performanta folie cu o transparenta de 7% ce respinge 70% razele solare.
   Protejaza-ti copii care resimt disconfortul termic mai tare decat persoanele adulte (multe persoane pun prosoape in geamuri pentru a proteja copii de lumina si caldura provocata de soare).

   LLumar seria confort****                                                                         10 ani garantie

LLumar TitaniumVLTVLRTSERuv
ATR 055%12%70%<1%
ATR 1515%5%53%<1%
ATR 2021%8%48%<1%
ATR 3538%8%44%<1%
ATR 5055%8%34%<1%

  VLT     = transmisia luminii vizibile
  VLR    = reflectia energie-solare
  TSER= reflectia totala a energiei
  UV     = transmisia UV