Free songs
Pentru detalii0763.75.99.66 - 0748.75.99.66 - 0728.75.99.66

   Foliile auto Llumar LATI sau folii Ceramice au fost introduse la finalul anului 2008 dar din cauza pretului nici acum nu sunt foarte cunoscute. Foliile LLumar LATI le recomandam persoanelor care vor un confort termic ridicat, in primul rand iti poti proteja copii care resimt disconfortul termic mai tare decat persoanele adulte.
   Foliile Llumar LATI vin ca urmare a avansului tehnologic si al problemelor ridicate de foliile auto metalizate care au dezavantajul ca fiind metalizate ecraneaza semnalul GPS, detectorului de radar sau a altor aparate aditionale sau alternative cu care dvs dotati masina. Insa, masinile in ziua de azi vin cu sisteme GPS de navigatie sau antene de recepti TV incorporate asa ca nu mai folosim telefonul sau un alt gadget pentru navigatie care ar putea fi ecranat de catre o folie auto metalizata. Protecție maximă a căldurii, fara a bloca transmiterea semnalului electronic.
   Garantia foliilor Llumar LATI este de 12 ani, fiind cea mai mare garantie acordata foliilor auto Llumar. Foliile Llumar LATI sunt prevazute cu strat antizgariere si au o grosime de 45 de microni. Foliile auto Llumar LATI ofera cea mai buna protectie impotriva ultravioletelor, resping pana la 99,9 UV.Folie Auto
   Foliile auto Llumar LATI se gasesc in 6 transparente: 5%, 15%, 35%, 50%, 75% si 80% (bleu). Este stiut faptul ca foliile auto cu cat sunt mai inchise la culoare (transp. 5%) cu atat resping mai bine razele soarelui. Insa s-a ajuns la performanta ca o folie auto foarte deschisa (80% transparenta.) din gama de folii auto Llumar AIR sa respinga caldura la fel ca foliile auto inchise din gama AT si ATC.
   Caldura este respinsa aproximativ ca la foliile auto Llumar ATR dar nu au acea stralucire a geamurilor precum a foliilor auto metalizate. Pe timp de zi foliile Llumar LATI reduc stralucirea solara orbitoare iar pe timp de noapte, lumina orbitoare a farurilor. Foliile Llumar LATI ofera intimitate protejandu-ti obiectele lasate in interior pentru folii cu transparenta scazuta (5%-15%) sau pentru persoanele care nu vor sa fie vazute.
   Mentine temperatura, optima, la interior chiar daca masina a stat timp indelungat in soare. Ofera o foarte buna transparenta din interior spre exterior chiar si pentru foliile auto foarte inchise scade riscul imbolnavirilor de piele cauzate de ultraviolete (sa descoperit recent ca ultravioletele de tipul C provoaca Cancerul de piele)sau decolorare materialeor din autoturism ca tapiseri,materiale plastice, decolorarea pielii sau a textilelor.
   Foliile Llumar AIR 75 si Llumar AIR 80 blue, Detail Protekt le recomanda a fi aplicate pe parbriz sau pe lateralele fata ale masinii datorita transparentei si factorilor de respingere a caldurii. Nu va impiedica sofatul pe timp de noapte si o folie auto Llumar AIR Blue permite celui mai bun prieten sa va recunoasca cand trece pe langa dvs.


   LLumar seria avangard*****                                                                 12 ani garantie

LLumar CeramicVLTVLRTSERUV
LATI 055%8%61%<1%
LATI 1518%6%57%<1%
LATI 3538%6%51%<1%
LATI 5055%7%46%<1%
AIR 7573%9%39%<1%
AIR 80 Blue78%8%43%<1%

  VLT     = transmisia luminii vizibile
  VLR    = reflectia energie-solare
  TSER= reflectia totala a energiei
  UV     = transmisia UV